Menu Wielkanocne

wesele_small

Menu I

Śledzie na trzy sposoby
-Po meksykańsku
-Pod pierzynką z jabłek, cebulki i śmietany
-Tradycyjny z cebulką i koperkiem

Trio jajek faszerowanych na dywanie z lucerny :
-Z pasta chrzanowo- śmietankową, łososiem i oliwką
-Z kremem grzybowym i rzodkiewką
-Z pastą jajeczną, pomidorkiem cherry i rzodkiewką

Tymbaliki drobiowe
Schab po warszawsku z kremem jajecznym i chrzanem
Wędliny i mięsa pieczone
Wybór pasztetów
Klasyczna sałatka jarzynowa
Pieczywo

Menu II

ZUPA
Barszcz biały z kiełbasą i jajkiem

BUFET ZIMNY
Śledzie na trzy sposoby
-Po meksykańsku
-Pod pierzynką z jabłek, cebulki i śmietany
-Tradycyjny z cebulką i koperkiem

Trio jajek faszerowanych na dywanie z lucerny:
-Z pasta chrzanowo- śmietankową, łososiem i oliwką
-Z kremem grzybowym i rzodkiewką
-Z pastą jajeczną, pomidorkiem cherry i rzodkiewką

Terrina ze szczupaka z sosem greckim
Schab po warszawsku z kremem jajecznym i chrzanem
Wędliny i mięsa pieczone
Wybór pasztetów
Klasyczna sałatka jarzynowa
Sałatka śledziowa z czerwoną fasolą, selerem naciowym i piklami
Pieczywo

BUFET DESEROWY
Mazurek wielkanocny
Baba wielkanocna
Sernik z brzoskwinią i lukrem

Menu III

BUFET GORĄCY
Staropolski żur z kiełbasą białą
Karczek pieczony w sosie chrzanowym
Kiełbasa wielkanocna pieczona w szalu z boczku

BUFET ZIMNY
Śledzie na trzy sposoby
-Po meksykańsku
-Pod pierzynką z jabłek, cebulki i śmietany
-Tradycyjny z cebulką i koperkiem

Trio jajek faszerowanych na dywanie z lucerny:
-Z pasta chrzanowo- śmietankową, łososiem i oliwką
-Z kremem grzybowym i rzodkiewką
-Z pastą jajeczną, pomidorkiem cherry i rzodkiewką

Terrina ze szczupaka z sosem greckim
Schab po warszawsku z kremem jajecznym i chrzanem
Łosoś faszerowany z żurawiną
Wędliny i mięsa pieczone
Wybór pasztetów
Sałatka z tuńczyka ,z brokułami, selerem naciowym i czerwoną papryką
Tatar z łososia podawany na krążkach z pumperniklu
Pieczywo

BUFET DESEROWY
Mazurek wielkanocny
Baba wielkanocna
Sernik z brzoskwinią i lukrem