Catering na wesele

Catering weselny

catering weselny Warszawa

Przyjęcie weselne to jedna z najważniejszych w życiu imprez. Organizując ją, chcemy, by Goście poczuli się doskonale i na długo zachowali w pamięci świetną zabawę. Dlatego też, tak ważne jest to, jakie menu zostanie im zaserwowane. Jeżeli potrzebny Ci naprawdę profesjonalny catering na wesele, postaw na wsparcie doświadczonych specjalistów. STUDIO CATERING oferuje obsługę przyjęć weselnych od wielu lat. Dzięki nam, Twoje wesele będzie niezapomnianym wydarzeniem. Do zamówionego cateringu weselnego, Państwo Młodzi otrzymują Auto na wesele GRATIS. Szczegóły tutaj.

Profesjonalna obsługa przyjęć w plenerze

Naszą specjalnością są przyjęcia w plenerze. Niezależnie od tego, czy na miejsce celebracji Tego Szczególnego Dnia wybierzecie ogród, plażę czy skraj lasu zapewnimy Wam wykwintny catering z profesjonalną obsługą. Naszą zaletą jest mobilna kuchnia, dzięki której możemy serwować ciepłe potrawy niezależnie od warunków oraz dostępnego zaplecza. Z naszą pomocą jesteście całkowicie niezależni od miejscowej infrastruktury, co umożliwia organizację niezapomnianego przyjęcia w dowolnym zakątku w Polsce.

Obok zaplecza kuchennego i profesjonalnego cateringu wraz z wynajmem zastawy stołowej Naszym Klientom oferujemy wynajem namiotów eventowych wraz z możliwością ich stosownego udekorowania. Dzięki temu nawet nagła zmiana pogody nie przerwie weselnej zabawy, a goście na długo zapamiętają tę wyjątkową noc.

Catering weselny – zaskoczymy Cię jakością

Potrawy serwowane na weselu muszą być wykwintne i eleganckie, ale i smaczne zarazem. Piękny wygląd, doskonały smak oraz idealnie komponujące się ze sobą aromaty to podstawa udanego przyjęcia. Dlatego też nasze menu powstaje zawsze w przemyślany sposób i jest dopasowane do indywidualnych preferencji Pary Młodej.

Stawiając na catering na wesele ze STUDIO CATERING, możecie oczekiwać:

  • szerokiego wyboru opcji serwowanych dań – mamy gotowe propozycje, jednak jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie naszych Klientów, dostosowując menu do Waszych marzeń i preferencji,
  • doskonale komponujących się ze sobą przystawek zimnych i ciepłych, dań głównych oraz słodkich przekąsek – zapewnią one gościom weselnym wyjątkowa przygodę kulinarną,
  • pięknej oprawy wizualnej potraw – troszczymy się o ich wygląd w każdym detale, stawiając na nowoczesne i wykwintne zdobienia, które podkreślą wyjątkowość uroczystości,
  • profesjonalnej obsługi – nasi kelnerzy oraz kucharze i inni pracownicy zatroszczą się o to, by jedzenie było serwowane profesjonalnie, dyskretnie i w przyjaznej atmosferze,
  • eleganckiej aranżacji sali weselnej – dysponujemy elegancką zastawą stołową, jak również stołami, krzesłami i innym wyposażeniem gastronomicznym, co pozwala nam zorganizować wesele w dowolnym miejscu,
  • pomocy przy koordynacji imprezy weselnej.

catering na wesele
Dodatkowo, nasz catering weselny organizowany jest w konkurencyjnej cenie z jednoczesna dbałość o jakość każdej wydanej potrawy. Przy złożeniu zamówienia na catering weselny, Państwo Młodzi mają możliwość skorzystania z naszego auta na wesele GRATIS! Szczegóły tutaj.

Cateringową obsługę wesel oferujemy przede wszystkim na terenie miasta Warszawa i w okolicach. Zainteresowanych szczegółami naszych usług zapraszamy do kontaktu. Wystarczy zadzwonić bądź napisać, by uzyskać dopasowaną do potrzeb ofertę.


wesele2_small
auto do ślubu
Do zamówionego cateringu weselnego, Państwo Młodzi otrzymują Auto na wesele GRATIS. Szczegóły tutaj.

MENU I

DANIE I

Krem z pieczarek z grzankami
Rosół z makaronem
Pierś z kurczaka w sosie śmietanowym
Cielęcina pieczona w estragonie
Ziemniaki puree
Wybór surówek

DANIE II

Boeuf strogonow
Bułeczki

DANIE III

Schabowy smażony na złoto
Kapusta zasmażana z kminkiem
Ziemniaki z koperkiem
Surówka colesław

DANIE IV

Barszczyk czerwony z uszkami

SAŁATKI

Warzywna polska
Francuska
Śledziowa

PRZYSTAWKI ZIMNE

Śledz w oleju z cebula
Rolmops
Matyjas w śmietanie z antonówką
Róże z łososia z zielonym pieprzem i cytryną
Różki z szynki Babuni ze szparagami w delikatnej galarecie
Ryba po grecku
Tymbaliki drobiowe z cytryną
Jajka faszerowane w trzech smakach i kolorach
Ziołowe kotleciki z fetą i żurawiną

PIECZYSTE I WĘDLINY

Schab karkowy pieczony z czosnkiem
Boczek w majeranku
Salami
Kabanosy
Pasztet z kaczki
Polędwica sopocka
Bekon wędzony

WARZYWA I PIKLE

Ogrody warzywne z ziołowymi dipami
Pomidor z cebulka i szczypiorkiem
Ogórek konserwowy
Pieczarki marynowane
Papryka w occie

DODATKI

Pieczywo mieszane
Owoce sezonowe i cytrusowe
Masło

SOSY

chrzanowy, jogurtowy, tatarski

NAPOJE (bez ograniczeń)

Coca-cola
Fanta
Sprite
Woda gaz./nie gaz.
Soki owocowe
Kawa
Herbata

CIASTA

Szarlotka w dwóch smakach
Sernik z brzoskwinia
Sernik wiedeński
Keks
Kruche babeczki śmietankowe z owocami
Mini paczki lukrowane w papilotach

TORT WESELNY

Płonący tort śmietanowy wielopoziomowy dekorowany owocami.
menu cateringowe wesela
auto do ślubu

MENU II

DANIE I

Krem z borowików z grzankami / Rosół z domowym makaronem
Medalion z indyka pieczonego w borówkach z brzoskwinią
Polędwiczki wieprzowe z grzybami leśnymi w sosie śmietanowym
Kluseczki półfrancuskie
Marchewka "baby" glazurowana
Kalafior w złotej zasmażce

DANIE II

Boeuf strogonow z białym pieczywem

DANIE III

Cordon Bleu z piersią kurczaka z wędzonką i ementalerem w złotej panierce
Ziemniaki puree
Bukiet surówek

DANIE IV

Lekkie pulpety cielęce w sosie śliwkowo-pomidorowym
Ryż półdziki
Pekińska kapusta z jogurtowym dressingiem

DANIE V

Barszcz czerwony z rumianym pasztecikiem

SAŁATKI

Klasyczna jarzynowa
Grecka
Pene z tuńczykiem i selerem naciowym
Szpinak z grzankami i bekonem doprawiony sosem vinegrette

PRZYSTAWKI ZIMNE

Tatar z łososia z cebulką, kwaszonym ogórkiem i podgrzybkami marynowanymi
Rolada z łososia z serem feta i koperkiem
Ryba po grecku
Matyjas w dwóch kolorach
Rolmopsy kaszubskie
Jajka faszerowane w trzech smakach
Indyk w całości na postumencie, faszerowany pasztetem w owocowym sadzie
Mozarella z pomidorkiem koktajlowym i bazylia
Różki z szynki Babuni ze szparagami w delikatnej galarecie

PIECZYSTE I WĘDLINY

Karkówka pieczona
Boczek pieczony w majeranku
Pasztet drobiowy
Salami
Kabanosy
Szynka z komina
Polędwica sopocka
Baleron

WARZYWA I PIKLE

Warzywne ogrody z ziołowymi dipami
Pomidory z cebulką i szczypiorkiem
Pieczarki marynowane
Ogórki konserwowe
Dynia w occie
Papryka marynowana

DODATKI

Pieczywo mieszane
Bułeczki bankietowe
Maślane kulki i róże

NAPOJE (bez ograniczeń)

Coca-cola
Fanta
Sprite
Woda gaz./nie gaz.
Kawa
Herbata
Śliwki w occie

CIASTA I CIASTECZKA

Szarlotki
Serniki
Keksy
Mini pączki w papilotach
Czekoladowe i orzechowe
Babeczki kruche z owocami
Pierniki
Galaretki
Mieszanka wedlowska
Ptasie mleczko
Owoce sezonowe

STÓŁ STAROPOLSKI

Szynka wędzona "z nogą"
Jarmark kiełbas, kaszanek, wędzonek, salcesonów i pasztetowych
Twaróg wiejski w pieluszce
Ogórki kwaszone w kamionce
Smalec ze skwarkami, cebulka i jabłkiem
Chleby wiejskie, pszenne, żytnie i razowe

TORT WESELNY

Płonący tort śmietanowy, wielopoziomowy, dekorowany owocami