Mobilna kuchnia

Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom naszych klientów stworzyliśmy profesjonalną mobilną kuchnię, która umożliwia nam organizację każdego rodzaju przyjęcia na terenie całego kraju.
Oferujemy również wynajem naszej kuchni na Państwa imprezę.
Ceny wynajmu ustalamy indywidualnie.

 


Pełna specyfikacja techniczna kuchni:

Naczepa wyposażona jest w profesjonalny sprzęt kuchenny wykonany z najwyższej jakości stali kwasowej.

W jego skład wchodzą:

  • piec konwekcyjno parowy na siedem GN 1/1
  • stół roboczy
  • frytkownica 10 l.
  • patelnia z ruchomą płytą i pokrywą dł. 90 cm szer. 60 cm
  • stół roboczy ze zlewozmywakiem i z półkami na 30 szt. GN 1/1 i termą na ciepłą wodę.
  • kuchnia czteropalnikowa
  • taboret dwupalnikowy przystosowany do 2 garnków 100 litrowych.

Profesjonalny ciąg do wydawania posiłków gorących i zimnych:

  • nalewak do piwa wraz z chłodziarką
  • stół roboczy dł. 110 na 60 szer z półkami na 20 szt. GN 1/1
  • stół z szafką otwartą do wydawania posiłków
  • stół z szafką z drzwiami przesuwnymi do wydawania posiłków
  • bemar do dań gorących
  • lada chłodnicza do sałatek i surówek
  • szafka grzewcza z 15 półkami na GN 1/1 + blat do wydawania posiłków
  • szafka z trzema kuchenkami mikrofalowymi i piecem elektrycznym z możliwością grillowania
  • komora chłodnicza o wymiarach 2,20 m. na 1,60 m. temp. do 0 stopni C.
    Wyposażona w szafkę zamykaną na GN 1/1 oraz regał 1.40 m. dł. na 0,60 metra m.

W dziale kuchennym są zamontowane okapy z filtrami i wyciągiem mechanicznym z płynną regulacją. Kuchnia wyposażona jest również w szafki podwieszane z drzwiami przesuwnymi.
Spiżarnia.
Pokój klimatyzowany z trzema łóżkami, które po wyjęciu materaców mogą służyć za półki.
Szafka na ubrania robocze.
Szafa na narzędzia gastronomiczne.
Naczepa posiada zbiornik na wodę czystą z możliwością prostego podłączenia do wody bieżącej.
Jest również zbiornik na ścieki.